Бърз кредит

Бързи кредити срещу лична карта

Posted
Вземи бърз кредит без поръчител и само с лична карта

Заем с лична карта

Може би, се питате как ви помага кредитът само срещу лична карта? Има много случаи, в които се нуждаете от пари за кратък период от време – най-често до заплата – и нямате източник за заем, защото дори и близките около вас не са могли да заделят пари настрана. Ако не искате да изостанете с плащането на наема, с връщането на зами на други хора или ако например сте от хората, които обичат да се запасяват за зимата – и знаете, че в дългосрочен план ще е добре да имате резервни пари, когато всичко стане по-скъпо, бързият онлайн кредит е най-доброто решение. Той помага и в случаит, в които осъзнавате, че стоките, които трябва да купите наведнъж, надвишават месечния ви бюджет и се нуждаете от помощ.

Вземи бърз кредит без поръчител и само с лична карта

Друг случай, в който прибягваме до бърз кредит с лична карта, е когато трябва да платим за спешни ремонти на колата, защото тя, или не може да запали, или не може да спре безопасно. Тогава се нуждаете от услугите на местния автосервиз. Това също е спешна нужда от пари, защото колата ви трябва веднага. В много от новоизградените квартали през последните години, за съжаление, няма редовен обществен транспорт, така че ако живеете в такъв, няма как да се справите без кола.

Хубавото на това да погасите заема бързо или предварително е, че не само не плащате допълнителни такси, както се случва в банките, но дори бихте могли да получите малко намаление на дължимата лихва – небанковите финансови институции са поели риск с вас, предлагайки ви кредит само с лична карта, така че те са много щастливи да получат парите си възможно най-скоро.

Ако закъснеете, може да се окажете в много неприятна ситуация. Добре е да се уверите, че плащате процента си навреме, защото наказателната лихва се прилага от първия ден на забавяне и изобщо не е малка.