Бърз кредитПотребителски кредити

Най-изгодни потребителски и бързи кредити

Posted
Най-изгодни потребителски и бързи кредити

Как да получа бърз потребителски кредит възможно по-изгодно?


Повечето от потребителите вече знаят, че ако им се налага да теглят кредити, най-добре е да се свържат с банки, а не с микрокредитни организации. Лихвеният процент на банките обикновено е по-нисък. Но ако гражданинът вече има няколко непогасени заеми, тогава банката със сигурност ще откаже да отпусне нов. В този случай на помощ идват микрокредитните организации. Ако следвате няколко правила, тогава можете да получите кредит при доста изгодни условия.

Най-изгодните кредити
Най-изгодни оферти за бърз кредит


Изгоден безлихвен кредит


Нулевият лихвен процент не е маркетингов трик на микрокредитните организации. Но има две важни условия. Първо, срокът на възстановяване е от съществено значение. Обикновено микрокредитните организации издават безлихвен заем само за седмица или две – всеки кредитор определя това индивидуално. Ако кредитополучателят не е върнал средствата в този срок, тогава започват да се прилагат стандартните условия за кредитиране.


На второ място, безлихвеният заем е достъпен само за нови клиенти. Един човек няма да може да използва безплатно два пъти парите на микрокредитна организация.
Как да се уредим с бърз кредит с максимална полза


Изгодни оферти за редовни клиенти


Много финансови организации се опитват да задържат редовните си клиенти, предлагайки им индивидуално по-изгодни условия. Например, ако човек е издал заем няколко пъти и го е изплатил навреме, тогава той ще може да разчита на по-ниска лихва. Следователно за тези, които редовно вземат заеми, е по-добре да го правят в същата организация за микрокредитиране.


Проучване на договора


Ако няма спешна нужда от пари, тогава е по-добре да проучите подробно условията на споразумението, подписано в организацията за микрокредитиране. В крайна сметка служителят й не винаги разказва за всички важни тънкости. Затова първо трябва да отидете в офиса и да разучите всички клаузи по договора. Може да поискате копие и у дома, на спокойствие, да го разгледате внимателно.
Добра идея е да се използва и кредитният калкулатор, който е на разположение в онлайн платформите на различните микрокредитни организации.