Бърз кредит

Пари назаем до заплата с лоша кредитна история

Posted

Търсите кредит до заплата с лоша кредитна история?


Основно предимство на кредитите до заплата е, че те са с малка сума и кратък погасителен период. Обикновено те за без документи и не се изискват гаранции. Единствените документи, които се изискват при кандидатстване за бърз кредит до заплата, обикновено може да бъдат вашата лична карта и трудов договор. Тъй като има много по-големи рискове за институцията, отпускаща кредита, лихвеният процент е много по-висок от този на класическите заеми.Поради краткия период на погасяване и малките суми, този аспект има малко значение в сравнение с предимствата на едно такова решение. Дори и лихвеният процент да изглежда висок, не трябва да се забравя, че той се изчислява за цяла година и всъщност ще бъде малък, ако кредитният период е кратък. Освен това няма скрити такси или разходи и условията могат да бъдат доста изгодни, ако спазите точната дата, на която трябва да върнете парите.

Кредит до заплата без лихва


Кредитите до заплата без допълнително оскъпяване за нови клиенти, които теглят пари за първи път, се предлагат промоционални оферти, при които лихвата е 0%. Максималната сума пари, която може да бъде получена чрез заем до заплата без документи, варира от една фирма до друга, както варират и специфичните условия за отпускане. Понастоящем небанковите дружества предлагат заеми до заплата без лихва със стойност между 50 и 800 лева.

Кредит до заплата с лошо ЦКР само с лична карта

Бърз кредит до заплата


Кредитът до заплата без трудов договор е един от най-удобните начини да получите пари бързо и без прекалено много главоболия. При тези заеми става въпрос за малки суми, необходими за решаване на непланирани ситуации и парични проблеми, които очевидно не могат да чакат. Периодът на погасяване също е много кратък, дори можете да изберете да върнете парите на следващия ден, ако имате такава възможност.

Кредитът до заплата напоследък става много популярен в България и много често се отпуска както от банки, така и от финансови институции.