Бърз кредит

Финансови къщи даващи кредити

Posted
Финансови къщи даващи кредити

Търсите заеми от финансови къщи в София и цяла България

Финансови кредитни къщи

За да получите заем от небанково дружество, трябва да имате лична карта, да сте български гражданин и да имате пълнолетие. Добрата кредитна история е предимство. Небанковите институции приемат повече видове източници на доходи, спрямо банките Това могат да бъдат средства от заплата, пенсия, наем, авторско право или друг постоянен източник на средства над минималния праг, определен от съответния заемодател и в зависимост от исканата сума.

Кредити от небанкови институции
Кредити от небанкови институции

Финансови къщи даващи кредити – кога си заслужава?

Тъй като секторът на небанковите финансови пазари е обект на засилен контрол (функционирането на кредитните компании се регулира от Закона за потребителския кредит и Закона за борба с лихварството), заемите му стават все по-популярни, предимно поради сигурността на използването на такива решения, бързината на обработка на заявленията и по-малко ограничителните условия за отпускане на заеми. Благодарение на тези предимства, небанковите заеми са чудесно решение, когато се нуждаете от пари бързо и без излишни формалности. Ето няколко примера:

Рано или късно всички имаме финансови трудности!

Небанковият кредит е най-доброто, защото има много такива ситуации в живота ни и липсата на пари може да доведе до обтягането на домашния бюджет. Внимавайте обаче с какво се нагърбвате, защото това може да доведе до още по-големи разходи. Например, вие сте планирали SPA уикенд като подарък за любимия човек. Както винаги, плановете са едно, а изпълнението им е друго нещо – може все още да не сте успели да заделите пари за тази цел, а междувременно откривате оферта с 80% отстъпка в последната минута в някоя туристическа агенция. За да се възползвате, трябва да имате пари тук и сега. Ако вземете заем, ще трябва да вземете предвид неговите разходи. Ако отложите във времето офертата, вече няма да можете да се възползвате от промоцията и в резултат на това ще платите повече, въпреки разходите, до които би довел този заем.